Wil jij graag af van ongewenste haren? Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei. Het kan je erg onzeker maken als haren op een ongewenste plek groeien. Je blijft de haartjes verwijderen, maar helaas komen ze snel terug.

Het verwijderen van de haren kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om de haren te scheren, epileren, waxen of kies voor laser ontharen. Het epileren en waxen van de huid kan erg pijnlijk zijn. Daarnaast, blijft de huid een tijdlang erg gevoelig. Je kunt er ook voor kiezen om de huid te scheren. Dit kan voor irritatie zorgen en de huid wordt niet zo smooth als je graag zou willen. Bovendien heb je kans op snijwondjes. Het laser ontharen kent deze nadelen niet!

Wist je dat het ontharen met een laser de haren definitief verwijderd?! Nooit meer hoef je te scheren, waxen of epileren. En dan te bedenken hoeveel tijd en moeite je hierdoor gaat besparen. Investeer vandaag nog in een laser behandeling en ervaar het gemak van een definitieve ontharing.

Is een laser ontharing pijnloos?

Een meest voorkomende vraag die wij krijgen is of het ontharen met een laser pijnlijk is. Een laser ontharing is 100% pijnloos. Bij ons kun je pijnloos ontharen. Wij maken gebruik van de Soprano ICE laser. Een laser die op dit moment het meest effectief is. De ‘in motion’ lasertechniek zorgt ervoor dat haartjes pijnloos en snel verwijderd worden.

Bij het laseren van haren worden de eiwitten die in het haarzakje zitten vernietigd. Als de eiwitten vernietigd worden hebben de haren geen voedingsstoffen meer om mee te groeien. Dit zorgt ervoor dat haren wegblijven.

Hoelang duurt een laser behandeling?

Een laserbehandeling duurt niet lang! De duur van een laserbehandeling varieert van 10 minuten tot 1 uur. Dit ligt aan het te behandelen gebied. Verder is het belangrijk om erbij stil te staan dat niet alle ongewenste haren na een behandeling vernietigd kunnen worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig om haren definitief te verwijderen. Gemiddeld zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig. De tijdsduur tussen behandelingen is tussen de 4 en 10 weken. Hierna zijn de haren definitief verwijderd.

Bij Smooth Laser Clinic helpen onze huidtherapeuten en laserspecialisten je graag. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit, daarom wordt er bij ons alleen behandeld door medisch geschoold personeel.

Ben jij benieuwd wat Smooth Laser Clinic voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor je oksel. Onze medische specialisten helpen je graag!