De Naat test is een snelle en eenvoudige manier om de aanwezigheid van coronavirus aan te tonen. Met de Naat PCR spoed heb je binnen 4 uur de uitslag, met de Naat PCR Economy heb je binnen 12 uur de uitslag en met de Naat PCR last minute heb je binnen 30 minuten de uitslag! Een PCR test is in veel landen verplicht om binnen te komen, dus het is verstandig om deze test te doen voordat je op reis gaat. Met de Naat test heb je altijd op tijd de uitslag voor je reis.

Wat is een Naat test?

De Naat Test is een snelle test die kan worden gebruikt om de aanwezigheid van het coronavirus aan te tonen. Tijdens de test wordt er een uitstrijkje gemaakt in je neus of keel. Dit uitstrijkje wordt vervolgens onderzocht en getest op het coronavirus. De Naat test geeft een ontzettend snelle uitslag, dit kan al binnen 30 minuten! Het is belangrijk om deze test te doen voordat je op reis gaat, omdat voor toegang tot sommige landen een PCR-test vereist kan zijn. De Naat Test is gemakkelijk te gebruiken en geeft in korte tijd resultaten.

Soorten Naat test

Er zijn drie verschillende soorten Naat Test: Naat PCR spoed, Naat PCR Economy en Naat PCR last minute. De Naat PCR spoed is een snelle test, deze geeft de uitslag binnen 4 uur. De Naat PCR Economy is iets langzamer, deze geeft binnen 12 uur resultaat. De Naat PCR last minute is de snelste test, deze geeft binnen 30 minuten resultaat. Alle drie de testen maken gebruik van een uitstrijkje om slijm uit je neus of keel te verzamelen. Dit uitstrijkje wordt vervolgens onderzocht op coronavirus. Nadat je een snelle uitslag krijgt, kun je met zekerheid op reis gaan.

Naat test boeken voor jouw reis

Als je naar een land reist waar een PCR-test verplicht is om binnen te komen, is het een goed idee om voor je reis de Naat Test te doen. De Naat Test is eenvoudig te gebruiken en geeft in korte tijd resultaat. Het is de perfecte manier om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid op reis gaat. En mocht je toch een coronavirus hebben, dan helpt de Naat Test je om de behandeling te krijgen die je nodig hebt. Het is mogelijk om op een eenvoudige manier online de test te boeken op een moment dat het jou uitkomt.